Tiedote:

Netsorin kotisivujen sekä tietokantojen siirto

Tiedotimme viime viikolla sähköpostipalveluiden siirrosta oman palvelinkeskukseemme Tampereelle ja nyt olisi vuorossa kotisivujen sekä tietokantojen siirto. Samassa yhteydessä siirrämme myös kaikki virtuaalipalvelimet sekä laitetilassa olevat palvelinlaitteet.

Näiden siirto aloitetaan tänä perjantaina 4.5.2018 noin klo 23. Arvioimme palvelimien olevan jälleen käytettävissä lauantai aamuna klo 8:aan mennessä. Siirron aikana kotisivuja, tietokantoja tai palvelimia ei pysty käyttämään.

Kotisivujen ja tietokantojen sisältö on tallessa palvelimilla ja otamme tämän lisäksi vielä erilliset varmuuskopiot juuri ennen siirtoa, jolloin palvelimilla olevia tietoja ei siirron takia katoa. Palvelimien asetuksiin tai palvelinosoitteisiin ei tehdä muutoksia, joten asetuksia ei tarvitse muuttaa.

Lisätietoa tulevasta siirrosta saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@netsor.fi tai puhelimitse numerosta 03 - 339 44 055 (avoinna arkisin 09:00 - 16:00).

Pahoittelemme jo etukäteen palvelinsiirtojen aiheuttamaa haittaa!


« Etusivulle