Tiedote:

Netsorin sähköpostipalvelun siirto

Kuten edellisessä tiedotteessamme kerroimme, Netsorin tarjoamat webhotellipalvelut ovat siirtyneet liiketoimintakaupalla MMD Networks Oy:lle 9.4.2018. Palvelut jatkavat omalla tutulla Netsor-nimellään, myöskään sopimuksien sisältöön tai hinnoitteluun ei ole suunniteltu muutoksia.

Kuten myös edellisessä viestissä ilmoitimme, tulemme siirtämään Netsorin palvelimet omaan palvelinkeskukseemme Tampereelle tämän kevään aikana. Siirto tullaan tekemään useassa erässä ja yöaikaan, jotta siirrosta aiheutuvat palvelukatkokset eivät kasva liian pitkiksi.

Ensimmäisenä siirtovuorossa ovat sähköpostiin liittyvät palvelimet, joiden siirto aloitetaan tänä perjantaina 27.4.2018 noin klo 23. Arvioimme sähköpostipalvelimien olevan jälleen käytettävissä lauantai aamuna klo 8:aan mennessä. Siirron aikana sähköpostipalvelut eivät ole käytettävissä - täten Netsor-sähköpostia ei voi lähettää eikä lukea 27.4.2018 kello 23 alkaen.

Postilaatikoiden sisältö on tallessa palvelimilla ja otamme lisäksi erilliset varmuuskopiot juuri ennen siirtoa, joten palvelimilla olevia sähköpostiviestejänne ei siirron takia katoa. Teille lähetetyt viestit jäävät jonoon lähettäjien palvelimille ja ne toimitetaan perille siirron valmistuttua.

Postipalvelimien asetuksiin tai palvelinosoitteisiin ei tehdä muutoksia, joten sähköpostiohjelmien asetuksia ei tarvitse muuttaa.

Lisätietoa tulevasta siirrosta saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@netsor.fi tai puhelimitse numerosta 03 - 339 44 055 (avoinna arkisin 09:00 - 16:00).

Pahoittelemme jo etukäteen palvelinsiirtojen aiheuttamaa haittaa!


« Etusivulle